изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 14:03 EEST
КАНАЛ ЗА КРАДЕНИ КОЛИ РАЗКРИХА ДОБРИЧКИ ПОЛИЦАИ    
ЛюбопитноКанал за изнасяне на крадени коли от България за екссъветски републики разкриха служители на РДВР-Добрич.

Само през последните осем месеца добричките полицаи са регистрирали девет случая, в които граждани от Украйна и Молдова са "пипнати" при опити да прекарат през граничните пунктове в региона противозаконно отнети автомобили от Софийска област.
СЪДЪТ НЕ УВАЖИ ЖАЛБАТА НА ТУРСКИЯ РИБОЛОВЕН ПИРАТ
Добричкият окръжен съд отхвърли жалбата на турския гемиджия Али Арслан, който бе осъден от Каварненския районен съд на две години лишаване от свобода условно... Гемията му е заловена на 8 април т.г. около нос Калиакра, след като той се опитал да "подмине" светлинните и звукови сигнали на граничния катер, който, за да го спре бил принуден да употреби бойно оръжие. При задържането му на борба й били заварени мрежи в работно състояние, както и вече използвани мрежи за миди и водорасли по тях, а също така и мрежи, готвени за хвърляне. На палубата са намерени и 131 калкана /247 кг/, които по изявленията на специалисти били "на повече от три часа", което се познавало по специфичното оцветяване на хрилете, а гемията престояла в български води около 5 часа и половина.
НДТ - 8 ноември 1995 г.
 


Сходни връзки

КАНАЛ ЗА КРАДЕНИ КОЛИ РАЗКРИХА ДОБРИЧКИ ПОЛИЦАИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди