изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:32 EEST
Попфолк звездите превзеха рекламата    
Любопитно След миньончето със силиконови форми, признато от предаването "10-те най" за "най-сексапилната българка" - Мария, и примата на попфолка Ивана засне рекламен клип, само че за кафе.

В рекламата, която е първа за Ивана, звучи и един от последните й хитове „Доза любов“. Според tialoto.bg "новата реклама с Ивана я изправя срещу тоталния успех на кампанията 3:1 на Ъпсурт, които предизвикаха истинска истерия с техния хит и продукта, който рекламират." Изглежда военните действия между попфолка и всички останали видове БГ музика ще се пренесат и в рекламния бизнес. Добрата визия и голямата популярност на попфолк изпълнителките ги правят любим обект за всички - от дизайнери, които искат да привлекат вниманието към тоалетите си до производителите на напитки. Макар първата кампания с фолк звезда в началото да се беше хвърлила в смут познавачите, тя се радваше на добра популярност и "разчисти пътя" за бъдещото нахлуване на атрактивни лица.

http://life.dir.bg

 


Сходни връзки

Попфолк звездите превзеха рекламата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди