изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:03 EEST
Маргините остават в ареста    
Ред и сигурност  София. Софийският Апелативен съд остави в ареста братята Красимир и Николай Маринови, известни като Големия Маргин и Малкия Маргин, както и техните съучастници Иво и Светлин Карагеоргиеви и Веселин Тошев, предаде репортер на Агенция “Фокус”.


Петимата са обвинени в организирането на убийствата на трима души - Любен Гоцев, Иван Тодоров-Доктора и Никола Дамянов, както и в притежание на оръжие и участие в организирана престъпна група. Днес състав на съда прецени, че съществува обосновано предположение, че петимата са извършили престъпленията, в които са обвинени и, че има опасност да извършат и други. В определението си магистратите посочиха, че има висока степен на обществена опасност и отчетоха риска да се осъществи натиск върху анонимния свидетел, чиито показания са едно от основните доказателства по делото. Заседанието беше засекретено, защото по делото са използвани специални разузнавателни средства.
МАРИЯ МАКСИМОВА
 


Сходни връзки

Маргините остават в ареста | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.37 секунди