изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:47 EEST
"КАЛИАКРА" ТЪРСИ СЪПЕРНИК ЗА КОНТРОЛА    
НовиниФутболистите на "Калиакра" направиха първата си тренировка под ръководството на новия старши-треньор Йордан Йорданов. Както вече писахме, досегашният наставник Радостин Трифонов бе освободен след неубедителното представяне на отбора в последните кръгове.

Факт е,че повече от месец каварненските футболисти не са изпитвали радостта от победата, но едва ли за това главният виновник е треньорът. Които следят отблизо представянето на "Калиакра" в първенството на Източната "Б" група, знаят, че отборът започна добре. След това обаче започнаха проблемите с наказани и контузени състезатели. Нека да припомним, че за последния шампионатен мач четирима основни състезатели бяха наказани, а други бяха с травми. И Р. Трифонов трябваше да прекроява състава и да пуска в игра футболисти в юношеска възраст. Повече от ясно е, че с къса резервна скамейка трудно могат да се постигнат големи успехи в професионалните групи. Освен това е факт, че голяма част от състезателите бяха играли досега само в аматьорските групи. Да се надяваме, че със своя опит новият наставник ще намери най-добрия начин за излизане на отбора от кризата. За да може Й. Йорданов да получи по-добра представа за състоянието на отбора, клубното ръководство прави необходимото, за да организира контролна среща по време на паузата в първенството. Президентът на клуба Красимир Тодоров се е обърнал към шефовете  на "Добруджа" с предложение за контрола в събота. От щаба на "жълто-зелените" обаче са отказали, тъй като голяма част от състезателите са контузени.    

 

 


Сходни връзки

"КАЛИАКРА" ТЪРСИ СЪПЕРНИК ЗА КОНТРОЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди