изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:07 EEST
КАМЕН ОТ "ЖИЛФОНД-ИНВЕСТ" ЕООД СЕ СДОБИ С АНГЕЛ ПАЗИТЕЛ НА ЛИЧЕН ДЕН - АРХАНГЕЛОВ    
ОбществоГлавният счетоводител на фирмата Анастасия Славова е духовният наставник на младежа, за когото фирмата се грижи вече 8 години

Вчера на големия църковен празник Архангел Михаил колективът на общинското дружество "Жилфонд-инвест" се бе събрал на мило тържество в храм Св. Георги в Добрич. Поводът бе кръщенето на най-младия член на колектива - Камен, за когото всички се грижат и го приемат като свой син.
Обредът бе извършен от отец Стоян Димов, който поздрави младежа и му пожела дълги години да е жив и здрав и да се пенсионира в тази фирма. Кръстницата - главен счетоводител на фирмата, Анастасия Славова се присъедини към поздравите на отец Стоян и заедно  си дадоха обещание, че ще се съберат на венчавката на младежа.
Камен е синът на "Жилфонд-инвест", каза не без гордост управителят на дружеството Илия Михайлов. "Той сега е на 26 години и е при нас вече осем години. Ние го взехме и му дадохме жилище и работа веднага след като завърши средно образование в дом "Дъга". Не мога да намеря думи, с които да изразя възхитата си от това момче. То е прекрасен работник, а в същото време и прекрасен наемател. Използвам възможността също да се обърна и към всички ръководители на фирми - годишно няколко деца от дом "Дъга", лишени от родителски грижи, завършват средно образование. Мисля, че има много предприятия, които могат да си позволят да вземат по едно такова дете и му дадат старт в живота" - каза още И. Михайлов.
Самият Камен бе много притеснен и щастлив. Пред репортер на вестника и чрез страниците ни той каза топло и по човешки само едно "Благодаря на всички колеги".
 


Сходни връзки

КАМЕН ОТ "ЖИЛФОНД-ИНВЕСТ" ЕООД СЕ СДОБИ С АНГЕЛ ПАЗИТЕЛ НА ЛИЧЕН ДЕН - АРХАНГЕЛОВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди