изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 22:38 EEST
БОКСЬОРИТЕ СЕ КАЧВАТ НА РИНГА В РУСЕ    
Спорт

В сряда за Русе заминават състезателите на боксов клуб "Добруджа", които от 10 до 13 ноември ще участват в турнир за купа "България" за момчета до 13-14-годишна възраст.



На ринга в крайдунавския град ще се качат седем възпитаници на треньора Михаил Георгиев. В кат. до 32 кг сили ще премерят двама състезатели - Валентин Иванов и Мартин Георгиев. При 40-килограмовите ще се представи Йордан Карпачев, а Петър Манолов ще защитава цветовете на клуба в надпреварата при 42-килограмовите. Аспарух Иванов ще търси място сред призьорите в кат. до 54 кг, а Атанас Пенков ще се включи в надпреварата до 48 кг. Мирослав Георгиев ще кръстоса ръкавици в кат. до 60 кг. В сряда вечерта е техническата конференция, а наставникът на добруджанци заяви, че очаква 4-5 отличия от първенството. Той уточни, че Галин Владимиров и Георги Недков ще участват с екипа на националния отбор в двустранната среща със Сърбия и Черна гора на 10 декември.

За София замина президентът на клуб "Добруджа" Ивелин Иванов, който в сряда -заедно с мъжкия национален тим, ще отпътува със самолет за Китай през Русия. Иванов е единственият българин в съдийския апарат.

Междувременно националният селекционер Ангел Ангелов обяви имената на 9 състезатели, които ще пътуват за световното първенство в Азия от 16 ноември. България няма да има представители само в категории до 51 кг и до 91 кг. В отбора се връщат бившият капитан Димитър Щилянов (до 60 кг) и Емил Кръстев (до 75 кг), а останалите са: Салимов (до 48 кг), Далаклиев (54), Шайдулин (57), Б. Георгиев (64), Генов (69), Т. Пулев (81) и капитанът К. Пулев (+91). НДТ

 


Сходни връзки

БОКСЬОРИТЕ СЕ КАЧВАТ НА РИНГА В РУСЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди