изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:57 EEST
В. “100 вести”: Ген. Бойко Борисов: "Мажоритарният вот не застрашава никого"    
ПолитикаГаброво. “Партиите и отляво, и отдясно тепърва ще ядат бой от народа. И затова са си виновни самите те” - така ген. Бойко Борисов, вече кмет на столицата, коментира по телефона за “100 вести” вчера резултатите частичните избори в София. Това беше и неговият отговор на извода на народния представител Станимир Илчев, че генералът е победил, защото е заложил на антипартийната риторика в своята кампания.


“Аз не съм ползвал антипартийна риторика, а само назовавах лъжите, които управляващата коалиция представяше пред народа. Всички партии, които управляваха държавата досега, го доведоха до тази мъка, която виждахме при всички наши срещи и разговори в София. Аз не съм говорил против тях. Те сами, с делата си, говореха против себе си, а не аз. Хората гласуваха за мен, защото аз не съм паднал от небето. Аз съм участвал в управлението и те са виждали как. Те ни класираха, защото знаят, че вършим работа. За друго трябва да се притеснява г-н Илчев, а не за това, че хората не вярват на партиите. Той много добре знае защо е така. Нали беше председател на парламентарната група на НДСВ, а сега е зам.-председател” - заяви новоизбраният кмет на София ген. Бойко Борисов. Той допълни още, че мажоритарният вот не застрашава никого и той в никакъв случай не трябва да се приема като опит на няколко силни фигури да се опитат да поемат управлението на страната в свои ръце. Подобно съмнение изрази на пресконференция в понеделник в Габрово г-н Станимир Илчев, който в случая използва думата “хунта”.
http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

В. “100 вести”: Ген. Бойко Борисов: "Мажоритарният вот не застрашава никого" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди