изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:21 EEST
ОЩЕ 1 МЛН. ЛВ. ТРЯБВА ДА СЕ УСВОЯТ ЗА БРЕГОУКРЕПВАНЕ В ШАБЛА И ДУРАНКУЛАК    
Икономика"Жилфонд-инвест" ЕООД е фирмата извършваща строителен надзор на брегоукрепването в Шабла и Дуранкулак, съобщи за НДТ управителят на дружеството Илия Михайлов.

До момента на този обект са усвоени 1 млн. лв. и сега върви вторият етап от изграждането на брегоукрепителни съоръжения, за което тгрябва да бъдат усвоени още 1 млн. лв. Друг обект, чийто строителен надроз и контрол се извършва от "Жилфонд-инвест" е депото за твърди битови отпадъци в Богдан. "Вчера се проведе работно заседание, на което стана ясно, че до момента за строителни дейности са усвоени 4 600 лв., а до края остават за усвояване още 772 хил. лв. По втората клетка има още работа" - разказа И. Михайлов.
В петък "Жилфонд-инвест" ще извърши оглед и ще бъде съставен приемо-предавателен протокол на друг обект - "Керамик-ГТ" АД, Ген. Тошево. "Там бе изградена газификация на обекта. Той вече приключен и това ще е оканчателният му оглед за въвеждане в експлоатация" - добави още И. Михайлов.
 


Сходни връзки

ОЩЕ 1 МЛН. ЛВ. ТРЯБВА ДА СЕ УСВОЯТ ЗА БРЕГОУКРЕПВАНЕ В ШАБЛА И ДУРАНКУЛАК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди