изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:06 EEST
ДОБРИЧ ЩЕ ИМА СВОЯ ГОЛЯМ ТЪРГОВСКИ КОМПЛЕКС    
НовиниЦелта на кметския екип е в Добрич да бъде привлечен голям инвеститор като "Кауфланд", "Хит"

В началото на 2006 г. трябва да отвори врати за клиенти най-новият търговски комплекс, който се изгражда от варненската фирма "Експириан" ЕООД, научи НДТ от самото дружество. "Експириан" ЕООД е купувачът на двете обособени части за продажба на бившата баня № 3. В момента на обекта кипи усилено строителство.
От фирмата заявиха, че дори малко закъсняват със сроковете на строително-ремонтните работи, но искрено се надяват в началото на следващата година да пуснат обекта в експлоатация.
Какво точно ще представлява новият търговски център - на първия етаж ще се намира голям супермаркет от типа на "Пикадили", вторият етаж ще е с малки търговски помещения за нехранителни стоки и офиси, които ще се дават под наем, а под купола ще се намират кафе-бар, сладкарница, детски кът и ресторант, добавиха още от фирмата.
"Експириан" ЕООД са поискали от общината край обекта да минава поне една линия от градския транспорт, за да бъде удобен обектът за посещение на повече хора.
По време на пресконференцията на кметския екип, на която бе отчетена втората година от мандата, градоначалникът Детелина Николова заяви, че общината има предоставени нови терени - бившата пароцентрала, както и бившите военни поделения. "Тези терени са големи и има инвеститорски интерес от големи търговски вериги. Ние правим всичко възможно да ги приведем в ред с нормативните изисквания" - каза още Д. Николова. Тя добави още, че 2 големи немски вериги - "Хит" и "Кауфланд", както и други две са идвали и оглеждали терените и са правили проучвания. Освен тях интерес към Добрич е имало проявен и от веригите "Мосю Бриколаж", "Пикадили". Д. Николова изрази надежда, че в най-скоро време Добрич ще има успее да привлече като инвеститор някоя от големите търговски вериги.
 


Сходни връзки

ДОБРИЧ ЩЕ ИМА СВОЯ ГОЛЯМ ТЪРГОВСКИ КОМПЛЕКС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди