изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:05 EEST
ЗА 3 ГОДИНИ КЛОНЪТ НА "ТОКУДА БАНК" АД В ДОБРИЧ ОТ ИЗСОСТАВАЩ СТАНА ВОДЕЩ    
ИкономикаДиректорът на банковия офис в Добрич Атанас Илиев представи пред медиите банката и нейните продукти

"Токуда банк" АД е учредена в края на 1994 година, като акционерно дружество по Закона за банките и Търговския закон. Тя има пълен лиценз и може да извършва в страната и чужбина всички сделки. Банката има разкрити 12 офиса и 5 изнесени работни места в цялата страна. Само за три години от изоставащ офисът в Добрич е сред водещите" - не без гордост разказа Атанас Илиев.
"Токуда банк" АД е част от икономическата група "Интернешънъл Хоспитал Сървис " Ко - Япония и е собственост на д-р Тарао Токуда. Той самият е член на японския парламент и притежава най-голямата болнична верига в Страната на изгряващото слънце. Акционерният капитал на банката е разпределен в безналични поименни акции, като всяка дава право то на един глас в Общото събрание на акционерите. Общата стойност на емитираният капитал е 45 000 000 лв. Управлението й е двустепенно - Надзорен съвет и Управителен съвет. Към 31.12.2004 г. "Токуда банк" е отчела печалба в размер на 1 131 хил. лв.
Предвид голямата конкуренция на финансовия пазар, "Токуда банк" бързо се развива и предлага на банковия пазар голямо разнообразие от продукти. "Ние работим както комплексно така и индивидуално с конкретно договаряне на параметри. Отпускаме кредити, както на физически така и на юридически лица. Държа да отбележа, че работата на банката е ориентирана повече към корпоративната дейност, като имаме тесен кръг от клиенти, които обаче държим да се чувстват при нас изключително комфортно. Може би и затова нямаме нито стотинка просрочен кредит" - добави още не без гордост Атанас Илиев.
Разнообразието от продукти е голямо - за лекарите са продуктите "Токуда - медика", предлагат се всички видове депозитни операции. Банката работи със системата "Юнистрийм"  за международни преводи, като максималното време, в което се извършва преводът е до 2 часа, а таксите са минимални. Банката работи с проста лихва, извършва операции с ценни книжа, издава банкови гаранции, извършва консултантски услуги, реализиране на проекти и много други. "Токуда банк" - Добрич е финансирала реализацията на 25 проекта по САПАРД и фонд "Земеделие" на територията на Добрич.
 


Сходни връзки

ЗА 3 ГОДИНИ КЛОНЪТ НА "ТОКУДА БАНК" АД В ДОБРИЧ ОТ ИЗСОСТАВАЩ СТАНА ВОДЕЩ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди