изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 15:35 EEST
Първи случай в света на спонтанно излекуван от СПИН    
Новини Серопозитивен англичанин е първият човек в света, който се е излекувал по естествен път от СПИН, съобщава News of the world. През август 2002 25-годишният Андрю Стимпсън открива, че е болен от СПИН. Година по-късно нови тестове показват, че вирусът напълно е изчезнал от организма му, въпреки че не е взимал никакви медикаменти.


Лекарите на Стимпсън са категорични, че той наистина е бил болен. Съвсем сигурно е, че не става дума за грешка при пробите или объркване на медицински картони, както при предишните два случая, за които се твърдеше, че пациентите са се излекували сами.

Андрю е приел да се подложи на подробни медицински изследвания, за да помогне за намиране на лек срещу „чумата на 20 век“.

„Спомням си как след втората серия тестове лекарят влезе в стаята ми и каза, че съм излекуван. Беше невероятно“, разказва той.

„Неописуемо е усещането да гледаш смъртта в очите месеци наред, а след това просто да й кажеш сбогом“, споделя още Андрю.

„Няма никаква грешка при надписването на пробите“, категорични са от болницата. „Фактът, че първите ви изследвания са положителни, а вторите- отрицателни, е изключителен от медицинска гледна точка“, пише в писмо до Андрю Стимпсън болничната управа.

Първият път, когато Андрю се е подложил на изследвания за СПИН, е през май 2002, защото е чувствал общо неразположение. Резултатите били отрицателни, но три месеца по-късно, когато вече вирусът може да се засече чрез кръвни проби, станало ясно, че той, както и партньорът му, са ХИВ-позитивни.

Тъй като е бил в начален стадий на болестта, Андрю не е приемал никакви лекарства. Година по-късно, при контролен преглед, станало ясно, че Андрю някак си е преборил болестта и е напълно здрав.


var win= null; function PopUpWindow(mypage,myname,w,h,scroll,resizeable){ var winl = (screen.width-w)/2; var wint = (screen.height-h)/2; var settings ='height='+h+','; settings +='width='+w+','; settings +='top='+wint+','; settings +='left='+winl+','; settings +='scrollbars='+scroll+','; settings +='resizable='+resizeable+','; win=window.open(mypage,myname,settings); if (win.opener == null) { // for Nav 2.0x win.opener = self // this creates and sets a new property } if(parseInt(navigator.appVersion) >= 4){win.window.focus();} } http://www.dnes.bg
 


Сходни връзки

Първи случай в света на спонтанно излекуван от СПИН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди