изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 20:54 EEST
ВАРНЕНСКИ ПОЛИЦАИ ЗАДЪРЖАХА ТИЙНЕЙДЖЪР ОТ ДОБРИЧ    
Ред и сигурностОколо 15 минути след полунощ на 10 ноември екип на ССОД към РДВР-Варна, на улица до ХЕИ прави опит за проверка на лицата пътуващи в лек автомобил "Опел Вектра" със старозагорска регистрация.

След подаден светлинен сигнал водачът на Вектрата първоначално ускорява скоростта, след което спира и побягва, съобщава официалният сайт на РДВР в морския град. Служителите на ССОД задържат двете лица - пътуващи в автомобила. Това са 16-годишен младеж от Добрич и М.Я. на 22 години от Стара Загора, криминално проявен. Предприети са мерки по задържането на избягалия водач. При направената проверка на автомобила "Опел Вектра" е установено, че това е лек автомобил, който е откраднат от територията на 2 РПУ - Варна на 6 октомвмри. На Вектрата са сложени регистрационни табели на "Опел Корса", който е спрян от движение. Избягалият водач е задържан от служители на 2 РПУ на 11 ноември. Това е Б.И. на 25 г. от Стара Загора, осъждан, обявен за общодържавно издирване. Лицата са задържани за 24 ч. Б.И е отведен в Стара Загора. По случая се води дознание.
 


Сходни връзки

ВАРНЕНСКИ ПОЛИЦАИ ЗАДЪРЖАХА ТИЙНЕЙДЖЪР ОТ ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди