изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:21 EEST
КЛЕТВА ЗА ВЯРНОСТ И КМЕТСКИ РОКАДИ    
ЛюбопитноНовите избраници на добричлии вчера положиха клетва, че ще спазват Конституцията и законите на Република България и че във всичките си действия ще се ръководят от "интересите на гражданите от общината и ще работят за тяхното благоденствие".

Същата клетва положи и новият кмет Лъчезар Росенов... Новият председател на съвета също бе изпран на вчерашната първа сбирка на съветниците... Новите добрички общинари повериха председателското място на Димо Иванов... След тайно гласуване, новите зам.-кметове вече са арх. Милен Чалъков и Любомир Сивков.

17-ГОДИШНО МОМЧЕ ЗАГИНА ПРИ КАТАСТРОФА
Младостта е безразсъдна, а в този случай - и смъртоносна. На 10 ноември около 22 часа по бул. "Добруджа" - на 200 метра преди табелата на Добрич, лек автомобил "Москвич" нацелва крайпътно дърво. 17-годишният шофьор заплаща с живота си за безразсъдството си да се качи зад волана без правоспособност, след употреба на алкохол, плюс склонност към високите скорости. В болница са четиримата му спътници - две 14-годишни момичета и две момчета - на по 17 и 19 години.
НДТ - 14 ноември 1995 г.

 


Сходни връзки

КЛЕТВА ЗА ВЯРНОСТ И КМЕТСКИ РОКАДИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди