изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 19:39 EEST
16 ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА ПИЯНИ ЦИГАНИ, ПРЕБИЛИ ТАКСИМЕТРОВИ ШОФЬОРИ    
Новини

Присъда от общо 16 години затвор постанови Добричкият окръжен съд на Сергей Маринов и Хасан Мустанов. Сергей ще търка нара 9 години, а Хасан ще бъде зад решетките 7 години. Те бяха признати за виновни в това, че на 19 април, след като се напили, нападнали и пребили двама таксиметрови шофьори.



Сергей Маринов и Хасан Мунтанов наели такси в Добрич и тръгнали към крайните ромски квартали на града. Там обаче се развилнели и нападнали таксиметровия шофьор Красимир Колев. Той успял да избяга, а нападателите потеглили с колата му. Малко след това катастрофирали и изоставили автомобила. После се прехвърлили на друго такси, но там опитите им да нападнат шофьора Павлин Желев ударили на камък. Той успял да се защити и да повика по станцията колегите си на помощ. Таксиметровите шофьори успели да заловят единият нападател, а скоро и вторият бил задържан от полицията.

" Работим с риск за живота си" - разказват таксиметровите шофьори.

Най-тежко след тези два инцидента бе пострадал Красимир Колев, който бе със 16 шева на главата си и с много контузни рани. Тогава шофьорът на таксито разказа, че инцидентът е станал късно през нощта. Той качил двамата пътници в жк "Иглика" и потеглили към ромския квартал "Изгрев". Едва след като тръгнали, разбрал, че са пияни. Носели със себе си бутилки с бира. В колата се сдърпали, защото циганите искали да слушат чалга. Когато автомобилът спрял на посочения адрес, Красимир чул счупване на бутилка. Малко след това разбрал, че тя е строшена в главата му. Потекла кръв, а Сергей и Хасан започнали да го бият. Красимир едва се отървал и побягнал. "Чувал съм за много случаи, но все съм си мислил, че на мен няма да ми се случи", разказа пострадалият.

След като чуха присъдите на добричките магистрати Сергей и Хасан заявиха, че ще обжалват. НДТ

 

 


Сходни връзки

16 ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА ПИЯНИ ЦИГАНИ, ПРЕБИЛИ ТАКСИМЕТРОВИ ШОФЬОРИ | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
16 ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА ПИЯНИ ЦИГАНИ, ПРЕБИЛИ ТАКСИМЕТРОВИ ШОФЬОРИ
Автор: Anonymous да 2005-11-13 @ 21:57 EET
Защо толкова малки присъди? Това си е опит за убийство...!?!
16 ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА ПИЯНИ ЦИГАНИ, ПРЕБИЛИ ТАКСИМЕТРОВИ ШОФЬОРИ
Автор: Anonymous да 2005-11-17 @ 18:51 EET
mamata vi i opu6lqci da eba, mrete cigani mrasni. jalko, 4e v poslednite godini tozi grad taka zapada, predi 5 godini nqma6e takiva psiharii. jalko mnogo jalko

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди