изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:03 EEST
ОБЩИНСКИ ВЕСТИ В НЯКОЛКО РЕДА    
НовиниНА СРЕЩА между превозвачи, кметство и представители на контролните органи се е постигнало споразумение за борба с нелоялната конкуренция в бранша, стана ясно на оперативката в кметството вчера. Превозвачи и общинари са предоставили на контролните органи списък с таксиметрови коли, които работят нелегално. Представителите на ДАИ, КАТ и ТДД са поели ангажименти за по-чести проверки.

ЗАМ.-КМЕТЪТ по устройство на територията арх. Пламен Ганчев алармира, че гражданите не проявяват никаква толерантност и не спират да се движат с автомобили в обекти, които се ремонтират. Такива проблеми има в етнографски комплекс "Старият Добрич", където търговците спирали автомобилите си на отремонтираните терени. Подобен проблем имали и работниците на "Пътно строителство", които пък извършват ремонта на ул. "Ген. Попов". По този повод кметът Детелина Николова заяви категорично, че няма да се издават вече разрешителни за извършване на товаро-разтоварни дейности.
ПРОДЪЛЖАВА работата по инфраструктурните обекти на територията на общината - ремонтират се тротоари по бул. "3 март", продължава и работата по подходите в ЖСК "Васил Коларов", информира зам.-кметът арх. Пламен Ганчев. 
ПРИКЛЮЧИ конкурсът за избор на проектант на подробен устройствен план на кв. "Добротица", информира вчера зам.-кметът арх. Пламен Ганчев. Сега предстои изработка на ПУП на квартала, който през следващата година ще бъде изложен за оглед и предложения от страна на гражданите.
 


Сходни връзки

ОБЩИНСКИ ВЕСТИ В НЯКОЛКО РЕДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди