изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 15:15 EEST
ВЧЕРА ИЗБИРАХА УПРАВИТЕЛ НА "ГАЗИНЖЕНЕРИНГ" ЕООД    
НовиниСамо един пожела поста на общинското дружество

Вчера от 16 часа се проведе заседание на комисия по избора на управител на "Газинженеринг" ЕООД, съобщи зам.-кметът по икономическо развитие Галина Митева. Срокът за провеждането на конкурса бе удължен с един месец поради липсата на кандидати. Досега имаше само един - временно изпълняващият длъжността управител Георги Генчев. На вчерашното заседание комисията разгледа бизнесплана на единствения кандидат.
Припомняме, че през втората половина на годината община град Добрич изкупи 80-процентовия дял на Черноморска технологична компания и стана едноличен собственик на дружеството. Предметът на дейност на фирмата е търговска дейност, битова и промишлена газификация, проектиране.
През декември ще се проведе конкурс за управители на "Жилфонд-инвест" и "Комуналефект", с което кметството ще приключи за тази година с провеждането на конкурси за управители на общински дружества, добави още Г. Митева.
 


Сходни връзки

ВЧЕРА ИЗБИРАХА УПРАВИТЕЛ НА "ГАЗИНЖЕНЕРИНГ" ЕООД | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди