изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 08:22 EEST
ИНДИЙСКОТО МОМИЧЕ, РОДИЛО СЕ СЪС СЪРЦЕТО СИ В РЪКА, УМРЯ ОТ ИНФЕКЦИЯ    
Новини Групата индийски лекари, които се бориха за живота на новороденото индийско момиченце, държащо сърцето си в ръчичка, не успя да спаси живота му, смъртта дойде поради инфекция.

"Сърцето бе напълно развито и се намираше между шията и ключицата. Когато момиченцето се роди, тя "държеше" сърцето си с дясната ръчичка - каза С.К. Памбхой, държавен чиновник в медицината.

На лекарите се е удало да отделят сърцето от ръчичката, но у момиченцето, родило се в събота в бедно семейство от град Корба, щата Чандигарх, се развила инфекция и след 72-часова борба за живота му, то е починало.

Сърцето на детето е било свързано с вътрешните органи - артерии и вени. Хирургическата намеса е била най-добрият вариант, за да се измести сърцето в предназначеното от природата му място. Налагало се е бърза хирургическа намеса, въпреки че родителите са били крайно бедни и не са имали пари за операцията.

Източник km.ru

ПОДОБНИ МАТЕРИАЛИ НА ТАЗИ ТЕМА /НА РУСКИ ЕЗИК/

Россиянину с крошечным пенисом врачи вырастили большой на плече В желудке 22-летнего индийца врачи обнаружили груду металла из 90 предметов Кореец четыре года жил с 5-сантиметровым гвоздем в голове Мужчина увидел в глазах подруги "адский пламень" и воткнул в них два ножа (ФОТО)
 


Сходни връзки

ИНДИЙСКОТО МОМИЧЕ, РОДИЛО СЕ СЪС СЪРЦЕТО СИ В РЪКА, УМРЯ ОТ ИНФЕКЦИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди