изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 03:45 EEST
КАЙЗЕРА Е АУТ И ЗА МАЧА СЪС "СЛИВЕН"    
СпортВ среща от третия кръг на първенството на Североизточната "А" група волейболистите на "Иванов клуб" отстъпиха с 3:0 гейма в Сливен от местния "Панайот Пондалов".

Възпитаниците на Иван Димитров загубиха по изключително драматичен начин и трите части. В първите две отстъпиха с 23:25 точки, а в третия решителен гейм загубиха с 26:28 точки. Домакините стигнаха до крайния успех и с подкрепата на съдийската бригада, която в решителни моменти се намеси в полза на отбора от Града на Сините камъни. В следващия кръг добричлии посрещат в зала "Добротица" тима на "Сливен". Срещата е в събота, но има възможност да започне в 14, а не в 16 часа. От щаба на добричкия тим допълнително ще съобщят за началния час на двубоя. "Задължително ще гоним победа, за да се вдигне самочувствието на играчите". Не сме загубили шансовете си за класиране за плейофите", каза капитанът на "Иванов клуб" Тодорин Ненчев. Той допълни, че почти сигурно Станислав Стоянов - Кайзера, ще пропусне и предстоящия двубой, тъй като контузията му е тежка и ще го извади дълго от строя.  

НДТ

 

 


Сходни връзки

КАЙЗЕРА Е АУТ И ЗА МАЧА СЪС "СЛИВЕН" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди