изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:32 EET
КАВАРНА - ДОМАКИН НА КОНФЕРЕНЦИЯ ПО ПРОГРАМА "ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ"    
НовиниОт 16.11.2005г. до 18.11.2005г. в хотел "Каварна" ще се проведе Валоризационна конференция, съобщиха от пресслужбата на крайморското кметство. Тя е по проект на община Каварна "Валоризационно събитие, състоящо се от тематична конференция, демонстрационна част и работно-дискусионна част за разпространение и приложение на резултати и продукти от проекти по програма Леонардо да Винчи, насочени към предлагане на професионално обучение в сферата на туризма" и се реализира с финансовата помощ на Европейската комисия.

"Валоризация" е френски термин, който се е наложил в европейското общество на институциите, работещи в сферата на професионалното обучение. Тя е процес на разпространение и употреба на резултатите от предишни проекти с цел оптимизиране на тяхната стойност, увеличаване на тяхното въздействие и внедряването им в системите и практиките за професионалното обучение на регионално, национално и европейско ниво..
Официалното откриване на конференцията ще бъде на 16.11.2005 г. от 9.00 часа. В продължение на три дни ще бъдат представени успешни проекти от осем държави.
 


Сходни връзки

КАВАРНА - ДОМАКИН НА КОНФЕРЕНЦИЯ ПО ПРОГРАМА "ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди