изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:53 EET
166 НОВИНИ    
Ред и сигурностНА 14 НОЕМВРИ в Първо РПУ е получено съобщение за това, че неизвестен е разбил търговски обект в района на болницата и е откраднал кафе-машина, кафе и захарни изделия. По случая е образувано полицейско дознание.

НА СЪЩАТА дата крадец е влязъл в апартамент в квартал "Балик" в Добрич, казаха още от полицията. Апашът задигнал компактдискове и златни накити. Случаят се изяснява от служители на Първо РПУ.
СЛЕД ПРОВЕДЕНИ оперативни мероприятия от служители на сектор "Криминална полиция" при Първо РПУ е установен 13-годишен ученик от специализирано училище в Добрич. На 14 ноември е получено съобщение, че момчето е напуснало учебното заведение и е в неизвестност. След намирането му е предадено на възпитател.
ТРИМА ПИЯНИ ШОФЬОРИ са засечени от полицията в рамките на три часа и половина през нощта срещу 15 ноември, казаха от РДВР. Мъжете са на 21, 22 и 39 години от Каварна и село Вранино. Техническите средства, с които са изпробвани, са отчели съответно 1.31, 1.25  и 1.40 промила алкохол в издишвания от водачите въздух. Материалите по трите случая се подготвят за бързи полицейски производства.
 


Сходни връзки

166 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди