изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:31 EET
ДНЕС Е КОНТРОЛАТА НА "КАЛИАКРА"    
Спорт Футболистите на "Калиакра" ще проведат днес генералната си репетиция преди съботния мач със "Сливен" за първенство на Източната "Б" група.

 Каварненци ще имат контролна среща с отбор от Добричка област, който играе в Североизточната "В" група. Според президента на клуба Красимир Тодоров съперник ще бъде или съставът на "Шабла", или на "Спортист" /Г. Тошево/. Както вече писахме, днешната проверка се организира с цел новият старши-треньор Йордан Йорданов да добие по-добра представа за възможностите на състезателите. От щаба на  "Калиакра" информираха, че защитникът Детелин Илиев, който продължително лекуваше контузия, вече участва в тренировките. Очаква се днес на терена да се появи и нападателят Иван Караджов, който се оплаква от разтежение. Радостното е, че за първи път от доста време насам в каварненския тим няма състезатели, изтърпяващи наказание за получени наказателни картони. А това дава надежди, че Й. Йорданов ще може да разчита на най-доброто, с което разполага "Калиакра", в предстоящия шампионатен двубой.  

 


Сходни връзки

ДНЕС Е КОНТРОЛАТА НА "КАЛИАКРА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди