изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:57 EEST
ТРОЙНА ЕКСПЕРТИЗА ЩЕ НИЩИ ПРИЧИНИТЕ ЗА СМЪРТТА НА ЯНКО    
ЛюбопитноВсе още не е приключила окончателно съдебно-медицинската експертиза, имаща за цел да установи причините за смъртта на 6-годишния Янко Радичков от добричкото село Котленци.

Както НДТ писа, трупът на детето бе намерен в сутрешните часове в неделя на сметището край селото. На ужасяващата гледка се натъкнал селският говедар, който веднага сигнализирал. Уплашените котленци коментират, че Янко е бил убит и се молят полицията да хване злодея, отнел невинния детски живот. За установяване на причините за смъртта се прави тройна съдебно-медицинска експертиза. Такава се назначава, когато става дума за тежък случай, коментираха специалисти.
ДОБРИЧКОТО ВиК ВЪВ ФОКУСА НА СВЕТОВНАТА БАНКА
Това, че Добрич има незавидно място по отношение на водоснабдяването, ни го каза съвсем скоро зам.-министър Иван Гаджев. Но че има светлинка в тунела на водното ни настояще потвърди вчерашната среща на управителя на ВиК П. Калчев и кметския екип на Добрич с представители на Световната банка.
НДТ - 17 ноември 1995 г.

 

 


Сходни връзки

ТРОЙНА ЕКСПЕРТИЗА ЩЕ НИЩИ ПРИЧИНИТЕ ЗА СМЪРТТА НА ЯНКО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди