изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:48 EEST
МЪЖ ЗАГИНА СЛЕД УДАР МЕЖДУ ТРИ КОЛИ    
Ред и сигурност Единият автомобил се разцепил на две при удара. Вероятно катастрофата е станала при изпреварване и при превишена скорост

 

 

32-годишен мъж от балчишкото село Църква е загинал при тежка катастрофа във вторник вечерта, съобщиха от РДВР. Произшествието е станало около 20 ч. по пътя между село Оброчище и Балчик, на около три километра от самото село. Ударили се лек автомобил "Хонда", управляван от 32-годишен мъж от село Църква, "Алфа Ромео", зад волана на който бил 34-годишен водач от с. Оброчище, и "Пежо", управляван от 35-годишен каварненец. В резултат на катастрофата водачът на хондата е загинал на място. Другите двама шофьори са транспортирани до спешните кабинети на болницата в Балчик, където след преглед са освободени. Трупът на загиналия мъж е откаран в катедра "Съдебна медицина" в Добрич. Причините за катастрофата се изясняват в условията на предварително производство, казаха още от полицията.
По информация на НДТ, загиналият мъж се казва Красимир Йорданов. Според запознати, катастрофата е станала при изпреварване. Точно на единия от големите завои на пътя над селото Красимир с хондата успял да задмине движещата се пред него алфа, но на забранен за изпреварване участък и при липса на видимост на насрещното движение. Така се ударил челно в идващото отсреща пежо. При удара хондата буквално се разцепила на две. Пътуващите в пежото двама души са били с предпазни колани и само са леко натъртени. Красимир вероятно е карал с висока скорост. Тепърва експертизите трябва да установят точната скорост на хондата. Запознати обаче коментират, че фактът, че колата се е разцепила на две, говори достатъчно красноречиво.
Красимир бе много кротко и сериозно момче, казаха хора от село Оброчище, които го познават. Бил женен в Балчик и работел в комплекс "Бултраг".

ДИГИТАЛНИ СНИМКИ ОТ КАТАСТРОФАТА

 

 

 

 


Сходни връзки

МЪЖ ЗАГИНА СЛЕД УДАР МЕЖДУ ТРИ КОЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди