изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 06:10 EET
Георги Златев е нотариусът, осъществил незаконното прехвърляне на автомобила на главния прокурор    
НовиниСофия. Георги Златев е нотариусът, който е осъществил незаконното прехвърляне на автомобила на главния прокурор на журналиста от Нова ТВ, научи Дарик радио. Нотариусът е задържан за 24 часа, съобщи за Дарик радио прокурорът Бойко Найденов.


Нотариусът е бил задържан днес и в момента е с 24 часа полицейски арест до утре. До момента все още не му е повдигнато обвинение, това ще стане по-късно и Георги Златев ще бъде обвинен.
По всяка вероятност прокуратурата ще удължи утре ареста му и ще внесе в съда искане за налагане на постоянна мярка за арест на нотариуса, поясни градският прокурор Бойко Найденов. От Нотариалната камара поясниха, че до момента срещу Златев не е имало сигнали за нарушения и той не се е занимавал с удостоверяване на сделки с автомобили.
http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

Георги Златев е нотариусът, осъществил незаконното прехвърляне на автомобила на главния прокурор | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди