изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:12 EEST
ХАНДБАЛИСТИТЕ НА "ДОБРУДЖА" ЩЕ НАНАСЯТ ПЪРВА ЗАГУБА НА "АСТИ '91"    
Спорт

В събота от 16 часа хандбалистите на "Добруджа" гостуват на "Асти 91" в Хасково. До момента домакините нямат загуба в шампионата и възпитаниците на Георги Андреев се канят да им нанесат първо поражение.



Единственият в отбора на "жълто-зелените", който се оплаква, че има контузия, е юношеският национал Илиян Петров, който е получил травма по време на ученическите игри в Добрич. Всички останали играчи са налице и треньорът Георги Андреев ще разчита на тях. Според наставникът отборът на "Асти 91" още не познава вкуса на загубата, защото първо не се е сблъскал с преките си конкуренти за призовите места, и второ - в отбора има добри състезатели. От Георги Андреев разбрахме, че хасковлии имат апетити за място в челото на таблицата, което предполага, че ще се получи здрав сблъсък между двата тима.

През изминалата седмица хандбалистите на "Добруджа" са имали двуразови тренировки, с изключени на учениците в отбора, които са имали едноразови занимания, заради участието им в общинското първенство.

Георги Андреев съобщи още, че отборът на момчетата до 14-годишна възраст ще има тази седмица мачове в Каварна от зоналния шампионат, където освен домакините ще срещне и съставът на Дунав /Тутракан/.

Хандбалистите на "Спартак" /Вн/ в поредния кръг от мъжкото първенство гостуват в Стражица. Там играе домакинските си срещи тимът на "Владислав" /Джулюница/. Варненци пътуват в деня на мача. Няма контузени състезатели в отбора на "Спартак" /Вн/. “Такива двубои са излишни. Ще бием с огромна разлика”-заяви зам.-председателят на клуба Росен Добрев. В деня на мача той ще отпразнува и рождения си ден. НДТ

 


Сходни връзки

ХАНДБАЛИСТИТЕ НА "ДОБРУДЖА" ЩЕ НАНАСЯТ ПЪРВА ЗАГУБА НА "АСТИ '91" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди