изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:14 EEST
ЛЮБОВТА РАЖДА ЛЮБОВ    
ОбществоОчарователните малки госпожици и господа от детска ясла "Слънчево детство" вчера бяха есенни листа, всевъзможни зеленчуци, сладки животинки... С весело парти бяха отбелязани 41 години от създаването на яслата

"Мили дечица, от все сърце ви честитя празника и ви пожелавам да сте все така здрави и щастливи! Нека все така радвате с вашите лудории мама и татко и всеки ден от вашето детство да бъде озарен от слънце и радост". Това са думи от поздравителния адрес на кмета Детелина Николова, отправен по повод рождения ден на детска ясла "Слънчево детство" в Добрич. Празникът бе отбелязан с много вълнение, което бе обзело и децата, и медицинските сестри, и педагозите в яслата. "Децата от вчера са превъзбудени и ние им обясняваме, че имат рожден ден" - каза директорът Мира Попова, която говори за малчуганите с много обич и не пропуска да добави, че намират изключително разбиране и инициативност отстрана на родителите.
В момента в детска ясла "Слънчево детство" има 60 деца до 3-годишна възраст. С тях работи професионален екип, който ги дарява с нежни грижи и внимание. "Пожелавам ви да бъдете здрави и да продължавате със същите сила и себеотдаване да дарявате любов на нашите деца, защото любовта ражда любов" - е пожеланието на Детелина Николова към колектива на яслата.
Партито бе изпълнено с емоции и със слънчеви детски усмивки. Малчуганите бяха пременени като есенни листа, всевъзможни зеленчуци - грах, боб и т.н., сладки животинки, и, разбира се, със специални оригинални шапки. С ококорени очички и огромно старание те се представиха като истински малки звезди. По повод празника децата бяха поздравени и от изпълнители от вокална студия "Мастер".
Естествено, както подобава за подобно значимо събитие, имаше торта и подаръци. А попитани какво ще правят на рождения ден, единият от младите господа напълно сериозно отговори: "Ще ядем".
 


Сходни връзки

ЛЮБОВТА РАЖДА ЛЮБОВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.18 секунди