изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:31 EEST
АЛБЕНА - С НАГРАДАТА "ПРИМО" НА НЕКЕРМАН    
Туризъм

За втори път хотел от Перлата на българското Черноморие е сред 100-те най-добри хотели, според класацията на немския туристически гигант



На международно туристическо изложение във Франкфурт, Германия, което се проведе от 11 до 13 ноември т.г., курортен комплекс "Албена" получи заслужено признание от световния туристически гигант Neckermann, съобщиха от сектор "Реклама" в курорта.

От 100 подбрани хотела измежду 3000 включени в каталога туристически дестинации от цял свят, Албена получи награда “Примо” за хотел "Магнолия". Призът се присъжда на най-добрите хотели, оценени според мнението на клиенти от цял свят. Хотелите са били представени в 5 групи, според каталога на Neckermann: далечни дестинации, Европа, Гърция, Северна Африка (където е и България), Испания, Португалия, близки дестинации, Доминиканска република, САЩ, Бразилия.

Neckermann работят с над 650 партньори – хотели, сред които е и България, и КК "Албена". Наградата е включена и в каталога, под формата на допълнителен сертификат, към гостите за бъдещи записвания за тази дестинация Албена.

Сред участниците от българска страна са и Ривиера, Бор клуб хотел, Иберо Стар  “Тиара Бийч”, Иберо Стар “Съни Бийч” и Албена.

Сред конкурентите участници са хотели и хотелски комплекси от страни като Италия, Испания, Португалия, Мексико, Египет, Бразилия, Куба, Венецуела, Тунис, Турция и Германия.

От 14 до 16 ноември Албена се включи и се представи и на българския щанд на най-голямото международно туристическо изложение World Travel Market, което се провежда в Лондон. Участниците са общо 193, като сред тях са туристически дестинации като Испания, Италия, Малайзия, Португалия. НДТ

 


Сходни връзки

АЛБЕНА - С НАГРАДАТА "ПРИМО" НА НЕКЕРМАН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди