изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:18 EET
БЪЛГАРСКА БАНКА СТАНА ПЪРВА В СВЕТА С НОВА ЧИП ТЕХНОЛОГИЯ    
Икономика"България навлезе със стил в сферата на чип технологиите след като HVB  Bank Biochim стана първата банка в света, сертифицирана за стандарта CCD (Common Core Definitions)", обяви Visa International в официалното си издание Perspectives, информираха от пресцентъра на банката. CCD е нова модерна технология на Visa за кодиране и сигурност на информацията, която се обменя при транзакции с чип карти чрез ПОС терминали.

Ейч Ви Би Банк Биохим предлага на своите търговци безплатно инсталиране на ПОС, безплатно обучение на служителите в магазините на търговците, безплатни стикери, информиращи за приемането на карти, безплатен сервиз и поддръжка. Търговецът заплаща на банката единствено процент за всяка осъществена на ПОС-терминала транзакция, чийто размер зависи от типа на картата, с която е заплатено.
Отскоро HVB Bank Biochim и Хеброс Банк предлагата на клиентите си револвиращи кредитни карти Visa и MasterCard, добавят още от трезора и допълват - "Следващата стъпка, която предприемаме и върху която работим, е да разширим приемането на чип карти и на банкоматите на HVB Bank Biochim и Хеброс Банк".
 


Сходни връзки

БЪЛГАРСКА БАНКА СТАНА ПЪРВА В СВЕТА С НОВА ЧИП ТЕХНОЛОГИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди