изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 18:40 EEST
ПЕЧАТНОТО ИЗДАНИЕ НА "НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА" ВЛИЗА В НОВА ПЕЧАТНИЦА    
Новини

Пред завършек са преговорите на НДТ за отпечатване на вестника в нова печатница, след като ПИК-България бе изправена пред непреодолими проблеми. Подписването на договора е насрочено за понеделник. В новия издателски комплекс се отнесоха с изключително разбиране към проблема. Благодарим и на добричката печатница "Полиофсет" с управител Стоян Арнаудов, която пое отпечатването на НДТ до прехвърлянето му още идната седмица в новата печатница.



Някои от читателите знаят, че Добрич не разполага в момента с роторна машина, след като "социалистическата" бе продадена за старо желязо по време на кметуването на Йосиф Маринов и управлението на ДТ от некомпетентни хора. Но това е едно "незабравимо минало", което трябва да забравим, защото тогава управляващите вече никога няма да управляват нито Добрич, нито "Добруджанска трибуна".

В "Нова добруджанска трибуна" обичаме да казваме, че новото и доброто идва с По-добрия вестник. Благодарим на приятелите от Добрич и Варна за разбирането и за съвместната ни работа. Читателите и рекламодателите могат да бъдат спокойни, че любимият им вестник - най-четеният, на абонираният, най-коментираният вестник на Южна Добруджа, най-добруджанският вестник в интернет, от понеделник ще бъде отново в ръцете им.

Димитър ДУКОВ

 


Сходни връзки

ПЕЧАТНОТО ИЗДАНИЕ НА "НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА" ВЛИЗА В НОВА ПЕЧАТНИЦА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди