изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:53 EEST
67-годишният Тодор Алармиев е рибарят, когото издирват в Бургаския залив    
Новини Бургас. В Бургаския залив продължава спасителната операция на "Гранична полиция" и "Морската администрация" по издирването на 67-годишния рибар Тодор Алармиев, който изчезна снощи, след като кораб, плаващ под камбоджански флаг, удари и преобърна рибарска лодка с трима души екипаж, информира БНР.

Корабът е задържан в бургаското пристанище и се охранява от граничен полицейски катер. Рибарската лодка е открита близо до мястото на инцидента.
Спасените рибари Стоян Арнаудов и Никола Миносян са в добро състояние. Двамата са настанени в терапевтичното отделение на Бургаската болница. Под ръководството на Морската администрация в Бургас продължава издирването на изчезналия 67-годишен рибар, който е в неизвестност от снощи. Два спасителни кораба на "Морската администрация" и катер на "Гранична полиция" участват в спасителната операция. Действията им обаче са затруднени от лошата видимост и силния вятър. От "Морската администрация" уточниха, че екипажът на кораба, плаващ под камбоджански флаг, е задържан, а не арестуван. Той се намира в бургаското пристанище. По случая е образувано следствено дело. В момента се изясняват причините за инцидента. Според една от версиите той е станал по непредпазливост. От Агенцията по рибарство и аквакултури в Бургас заявиха, че рибарската лодка е извършила грубо нарушение на изискванията за риболов като е хвърлила мрежите си близо до подходния канал за движение на кораби в бургаското пристанище. Лодката е собственост на Стоян Арнаудов и в момента се изяснява дали той е имал разрешение за риболов.

http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

67-годишният Тодор Алармиев е рибарят, когото издирват в Бургаския залив | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди