изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:10 EEST
21 НОЕМВРИ - СВЕТОВЕН ДЕН НА ТЕЛЕВИЗИЯТА    
Новини

За девета поред година днес ще отбележим Световния ден на телевизията.



Той се чества по решение на Общото събрание на ООН от 17 декември 1996 г., след първия Световен телевизионен форум (Ню Йорк, 21 ноември 1996 г.). По този повод екипът на НДТ потърси управителя на тв "Добруджа кабел" Камен Станчев и го попита с какви чувства неговият екип посреща този ден. Ето какво отговори той: "Телевизия "Добруджа кабел" посреща празника с чувство за добре, а защо не и за перфектно свършена работа, тъй като за град като Добрич нашата телевизия предлага такива екстри, каквито няма и в най-големите градове на България. Нашите абонати имат възможност да гледат 85 тв-програми, 10 радиопрограми. Разполагат с интернет, а отскоро феновете на малкия екран имат възможност да гледат най-популярните програми чрез цифров пакет. Последните филми от света на киното вече се следят в домашна обстановка чрез Sinemax и HBO.

Радващо за нас е, че със зрителите вече сме едно цяло, защото добричлии вече се научиха да ни търсят за разрешаването на своите проблеми. Чуваме от тях, че са доволни от това, което предлагаме и това най-много ни радва."

 


Сходни връзки

21 НОЕМВРИ - СВЕТОВЕН ДЕН НА ТЕЛЕВИЗИЯТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди