изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:15 EEST
ОТКРИВАТ ФРОНТ-ОФИС НА НАП В ДОБРИЧ    
НовиниСлужители на ТДД - Добрич, получиха награди по повод професионалния си празник

В сряда от 13 часа ще бъде официално открит новият фронт-офис на Националната агенция по приходите, каза за НДТ директорът на Териториална данъчна дирекция Тошко Тодоров. Очаква се гости на събитието да бъдат директорът на ГДД Мария Мургина, както и специалистите Забуртов и Боряна Георгиева. "Поканили сме още като гости кметовете на всички общини от областта, както и гости холандското посолство, тъй като изграждането на офиса е изцяло със средства, предоставени от холандското правителство" - каза още Т. Тодоров. Това е петият такъв офис в страната, като това е част от мерките, които трябва да бъдат предприети във връзка с изискванията на Европейския съюз, поясни още Т. Тодоров. Инвеститор на обекта е Националната агенция по приходите, като стойността на обекта е около 400 хил. лв. Освен работните места за данъчни служители, във фронт-офиса ще бъде засега само 1 работно място и за Националния осигурителен институт, добави още Т. Тодоров.
Директорът на добричкото данъчно подразделение съобщи още, че по повод професионалния празник на данъчните служители в категорията  началник на отдел е бил отличен Владимир Георгиев - началник отдел "Ревизии" и Йорданка Дончева - в категория "данъчен служител". Двамата получиха по една грамота и часовник.
 


Сходни връзки

ОТКРИВАТ ФРОНТ-ОФИС НА НАП В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди