изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:16 EET
ОБЩИНСКИ ВЕСТИ В НЯКОЛКО РЕДА    
НовиниМИНАЛАТА седмица в Стара Загора се е провела среща на Националната асоциация на секретарите в България, в която участие е взел и секретарят на община град Добрич Румен Русев, стана ясно на традиционната кметска оперативка. Тема на срещата е бил нов закон за провеждане на референдуми. "Сегашният Закон за допитване до народа е неефективен и всички колеги се договорихме в срок до 6 месеца да бъде изготвен проект за нов Закон за гражданска и друга инициатива, който да бъде после внесен в Народното събрание" - поясни Р. Русев.

ПО НАСТОЯВАНЕ на кмета на община град Добрич добричкият филиал на "Шеле - България" до дни ще получи още един снегорин, информира вчера зам.-кметът арх. Пламен Ганчев. "Смятам, че така вече ще сме напълно подготвени за зимата. Колите на фирмата, която извършва и зимното поддържане на града бяха готови още седмица преди първия сняг" - уточни още арх. Ганчев.
РАБОТИ се по следващия етап от ремонтните работи по ул. "Ген. Попов", информира зам.-кметът по устройство на територията арх. Пламен Ганчев вчера. "Участъкът е фрезован и при добро време ще бъде положен изравнителния пласт, след което ще остане полагането на основния асфалтов пласт" - добави още зам.-кметът. От инфраструктурните обекти вече е приключено изцяло възстановяването на тротоарите по бул. "Трети март", както и от ул. "Волга" към бул. "Русия", каза още зам.-кметът. Още около 60 тела от парков тип остава да бъдат монтирани по проекта за енергоспестяващо осветление в града, работи се и по новото улично осветление в кв. "Балик".
 


Сходни връзки

ОБЩИНСКИ ВЕСТИ В НЯКОЛКО РЕДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди