изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:29 EEST
ДО 1 ДЕКЕМВРИ ДОБРИЧ ЩЕ СВЕТНЕ ПРАЗНИЧНО    
НовиниРазноцветни лампички, разпръскващи цветове, транспаранти и пламтящи светещи изображения са само част от коледната украса на Добрич, която тази година ще грейне до 1 декември, информират от пресслужбата на общината.

Амбициозната програма на кметския екип за осигуряване на трайна коледна украса на Добрич и нейното надграждане всяка година е вече факт. Тази година общината ще продължи с обогатяване на светлинните контури на най-големите сгради около площада, с пламтящата украса на дърветата, със светещи пъстроцветни лампички на площада. Ще бъдат осветени с коледни цветове част от тролейбусните стълбове на булевардите "Добруджа", "3 март" и "25 септември". Освен голямата коледна елха на площад "Свобода", ще бъде монтирана и украсена петметрова изкуствена елха на площад "Демокрация". Феерията от коледни украшения е на обща стойност 40 000 лева, 20 хил. лв., от които се осигуряват от общинския бюджет, а останалата половина - от спонсорства. Празничното осветяване на Добрич ще приключи до 5 декември, когато ангажираната фирма от Варна "Призма" трябва да монтира последните светещи елементи, уточниха още от кметството. 
 


Сходни връзки

ДО 1 ДЕКЕМВРИ ДОБРИЧ ЩЕ СВЕТНЕ ПРАЗНИЧНО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди