изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:40 EEST
РИСУНКИ НА МАЛЧУГАНИ ОТ ДОБРИЧ КРАСЯТ ОФИСА НА ПРООН В СОФИЯ    
ОбществоРисунките на малчугани от ЦДГ "Първи юни" бяха подарени на постоянния представител на ПРООН за България Нийл Буне по време на неговата визита в Добрич, стана ясно на кметската оперативка вчера. Рисунките на децата са поставени в Конферентната зала на офиса на ПРООН и обогатяват колекцията от детски рисунки. В писмо до община Добрич ръководителят на ПРООН за България благодари за топлия прием и гостоприемство.

"Рядко съм бил на такива места с толкова положителна и радостна атмосфера в комбинация с вкусна погача", отбелязва още Нийл Буне. Той изразява гордостта си от факта, че е имал възможността да подкрепи инициативата за подобряване на условията в детската градина. Забавачницата бе включена в програмата на госта като обект, обновен със средства по Програма "Красива България". Нийл Буне посети Добрич на 8 ноември и бе впечатлен от опита на общината в реализацията на обществено-частните партньорства. По Програма "Красива България" от 2001 година до момента в областния град са завършени 17 обекта на обща стойност 1.3 милиона лева.
 


Сходни връзки

РИСУНКИ НА МАЛЧУГАНИ ОТ ДОБРИЧ КРАСЯТ ОФИСА НА ПРООН В СОФИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.75 секунди