изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:01 EEST
БТК и МТСП ПРЕДОСТАВЯТ ПРЕФЕРЕНЦИИ НА ХОРАТА С ТРАЙНИ УВРЕЖДАНИЯ    
ИкономикаБТК и Министерство на труда и социалната политика /МТСП/ обединиха усилията си и предложиха нови пакети с повече минути за разговори на хора с трайни физически увреждания, съобщиха от пресцентъра на телекома.

Услугите стартират от 1 декември. Освен лицата с намалена работоспособност над 91 процента, повече минути за разговори вече ще могат да ползват и специализирани институции, предоставящи социални услуги, чиито списък се уточнява между БТК и МТСП. За всички настоящи клиенти на компанията прехвърлянето към новите планове ще се извърши автоматично.
До сега на хората с намалена работоспособност над 91 %  компанията предлагаше преференции в пакет - месечна абонаментна такса в размер на 1,50 лв. (без ДДС) и 60 безплатни импулса/120 безплатни минути месечно за селищни разговори. От началото на месец декември обаче към това предложение се добавят още 20 импулса или 40 минути месечно, а цената на месечния абонамент остава непроменена. След изчерпване на минутите, включени в пакета, последващото таксуване на разговорите ще се извършва съгласно стандартната ценова листа на компанията, т.е. без никакво допълнително оскъпяване на разговорите.
Ново е и предложението към социалните и здравни заведения, които се определят по списък от съответните министерства. За тях вместо досегашните 300 импулса/600 минути месечно, сега в пакета са включени 500 импулса или 1000 минути месечно, като при това цената му остава същата, както и преди - 3.50 лв. Освен това социалните и здравни заведения определени по този списък вече ще могат да ползват от БТК като преференция и безплатен комутируем (dial-up) достъп до Интернет.
В рамките на инициативата ще се проведат разговори и за взаимно приемлив подход за предоставянето на преференции на лицата с трайни увреждания с намалена работоспособност от 70% до 90%.
 


Сходни връзки

БТК и МТСП ПРЕДОСТАВЯТ ПРЕФЕРЕНЦИИ НА ХОРАТА С ТРАЙНИ УВРЕЖДАНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди