изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:25 EEST
ДОБРУДЖАНЦИ ЗАПОЧНАХА ПОДГОТОВКАТА СИ ЗА ПОСЛЕДНИЯ ЕСЕНЕН МАЧ    
СпортДнес футболистите на "Добруджа" се събраха на стадион "Дружба", за да започнат подготовката си за последния кръг от първенството на Източната "Б" група.

Както е известно, в последния си есенен мач възпитаниците на Валентин Пейчев ще срещнат в Албена състава на "Хасково", който заема второ място в таблицата с временното класиране. След победата си над "Загорец" в Нова Загора "жълто-зелените" се включиха с повишено настроение във вчерашното занимание. С лека травма е капитанът на тима Атанас Георгиев, но според лекарския екип той ще бъде напълно възстановен за предстоящия двубой. Все още не се знае дали Филип Флоров ще бъде готов за игра срещу "Хасково" Опитният защитник пропусна срещата със "Загорец" поради контузия и е много вероятно да не вземе участие и в последния двубой на добруджанци за годината. Днес футболистите ще проведат една тренировка от 14.30 ч., а утре ще имат двустранна игра.

 


Сходни връзки

ДОБРУДЖАНЦИ ЗАПОЧНАХА ПОДГОТОВКАТА СИ ЗА ПОСЛЕДНИЯ ЕСЕНЕН МАЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди