изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:25 EEST
БАНКИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ НАДПРЕВАРВАТ В ЛИХВЕНИТЕ НИВА    
ИкономикаБанка ДСК обяви специална промоция до края на годината за кредити за строеж и покупка на недвижими имоти. В рамките на промоцията клиентите на банката могат да получат до 100 % от цената на сделката, като кредитите се разрешават във евро и лева. Естествено, лихвените нива са префернециални - през първата година фиксираната лихва при новоразрешените кредити, обезпечени с ипотека и с доказване на дохода е 0 %, а за останалия срок на кредита в зависимост от валутата е 8.30 % за лева и 8.00 % за евро.

В същото време HVB Bank Biochim и Хеброс Банк обявиха, че намаляват с 50% еднократната комисионна за отпускане на ипотечни заеми, като поясниха, че тази стандартна еднократна такса става 0.75% върху размера на заема. Ипотечните заеми на HVB Bank Biochim и Хеброс Банк се отпускат в швейцарски франкове, евро и лева. Лихвата за първата година за заеми в швейцарски франкове е 2.9%. Лихвата по този заем след първата година е 6.9%. HVB Bank Biochim и Хеброс Банк предлагат и конкурентни условия по ипотечни заеми в евро. Те се отпускат при лихва от 3.9% за първата година През останалия срок на заема лихвата е 8.24% за заеми в евро. Ипотечни заеми в лева се отпускат при лихва 6.9% за първата година и 8.9% за останалия срок на заема   Банките предлагат по избор на клиента и фиксирани лихви за първите пет или десет години във всички валути.
Кредитите са без фиксиран максимален размер със срок до 25 години , предоставени в швейцарски франкове и евро и до 20 години, предоставени  в лева. Има възможност за договаряне на гратисен период до 12 месеца.
 


Сходни връзки

БАНКИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ НАДПРЕВАРВАТ В ЛИХВЕНИТЕ НИВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди