изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:24 EEST
ПОВРЕДА В ТАБЛО ОСТАВИ ЖИЛИЩЕН БЛОК БЕЗ ТОК ПРЕЗ НОЩТА    
ОбществоСутринта на 22 ноември жителите на блок 38 в кв. "Добротица" осъмнаха без ток. Обитателите на кооперацията установили, че елзахранването е спряло още около 2 часа през нощта, като това било само в тяхната кооперация без да има прекъснато захранването в съседните блокове и по уличното осветление.

Потърсихме добричкото подразделение на "Електроразпределение - Варна", откъдето обясниха, че първият сигнал е постъпил при дежурния диспечер в 2.30 ч. през нощта. Дежурната група е пристигнала на място, но се оказало, че става дума за повреди в таблото на входа, а вратата била заключена и така техниците не са имали достъп до таблото. По тази причина отстраняването на аварията е било направено в 7 сутринта на вчерашния ден, когато вече входната врата на кооперацията е била отворена, добавиха още от дружеството. Оттам апелират още към всички жилищни блокове, които ползват домофонни уредби, при настъпване на такива аварии, макар и през нощта, да се осигурява достъп до таблата във входовете на дежурните групи.
 


Сходни връзки

ПОВРЕДА В ТАБЛО ОСТАВИ ЖИЛИЩЕН БЛОК БЕЗ ТОК ПРЕЗ НОЩТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 3.26 секунди