изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:56 EET
Брайън Адамс изкуши Т.А.Т.У в страстна фотосесия    
ЛюбопитноКанадската легенда Брайън Адамс, който е и запален любител фотограф, направи гореща фотосесия на палавите момичета от Т.А.Т.У.

Снимкитие на рускините са направени в апартамента на певеца в Париж, който той наскоро купи. Апартаментът, който още е в ремонт, и е пълен с прах, мазилка и строителни материали, разхвърляни навсякъде, се оказа подходящ декор за тематичната сесия. Стари компютри и монитори са донесени специално за сесията.

В интервю Юлия споделя, че в ролята си на фотограф Брайън Адамс е изненадващо голям професионалист. “Фотосесията беше полумръсна, полудрипава. Беше негова идея. Мисля, че от всички, които са ни снимали, той е най-добрият. По време на снимките се смяхме много. Пяхме, танцувахме, скачахме, крещяхме”, казва чернокосата половинка на дуета.

Певецът признава, че обожава да застава зад обектива. През 2002г. той снима кралица Елизабет ІІ по случай златния й юбилей. Неговата снимка впоследствие става пощенска марка. А обложката към последния му албум “Room Service” e изцяло с негови фотографии. Има издаден и фотоалбум със снимки на канадски жени, озаглавен “Made in Canada”.

Снимките на момичетата от Т.А.Т.У. са направени специално за новия албум на руския дует “Dangerous and Moving”. В България Вирджиния Рекърдс / Юнивърсъл Мюзик издаде специалната версия на руски език “Люди инвалиды”.

Двете скандални рускини се оставиха в ръцете на Брайън Адамс. Снимка: Вирджиния Рекърдс

http://www.tialoto.bg
 


Сходни връзки

Брайън Адамс изкуши Т.А.Т.У в страстна фотосесия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди