изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 08:07 EEST
ДОБРИЧ Е ПЕТИЯТ ГРАД С ОТКРИТ ФРОНТ-ОФИС НА НАП    
НовиниЗа откриването му пристигна главният данъчен директор Мария Мургина. Директорът на ТДД - Добрич, Тошко Тодоров благодари на медиите и лично на Димитър Дуков за помощта в трудни моменти

Вчера в Добрич официално бе открит фронт-офис на Националната агенция по приходите /НАП/. Той се намира до сградата на самата данъчна дирекция - срещу мястото, където всеки един добричлия заплаща консумираната вода и електроенергия. Гости на събитието бяха главният данъчен директор и изпълнителен директор на НАП Мария Мургина, зам.-изпълнителният директор на НАП Гавраил Забуртов, областният управител Динчер Хаджиев, кметът на Добрич Детелина Николова и нейни колеги от другите добружански общини, представители на бизнеса, директори на данъчни дирекции от Североизточна България, директорът на НОИ, на Митница Добрич и много други. Пред всички директорът на ТДД Добрич Тошко Тодоров изказа благодарност към правителството на Холандия, с чиято финансова помощ е станало възможно изграждането на обекта като такъв, на двамата архитекти - Витлеем и Милен Чалъкови, и не на последно място благодари на медиите и най-вече на Димитър Дуков - събоственик и журналист във в. "Нова добруджанска трибуна" за подкрепата и помощта в трудни моменти. "С този офис се надяваме да предоставим една по-качествена и по- удобна услуга за нашите клиенти" - каза още Т. Тодоров. Главният данъчен директор пожела на всички успешна работа и много приходи, както в републиканския бюджет, така и за всички общини от областта. Областният управител Динчер Хаджиев изказа удоволствие от факта да присъства на такова събитие и изрази надежда, че Добрич ще има и други проекти, които да се ползват от подкрепата на Европейския съюз. Кметът на Добрич Детелина Николова подари на Т. Тодоров плакет с герба на общината.
След приветствията лентата на фронт-офиса на Националната агнция по приходите бе официално прерязана от главния данъчен директор и областния управител на Добрич. Гостите на събитието разгледаха работните места, като М. Мургина изрази възхищение от направеното в Добрич.
НДТ се радва, че подпомогна според силите си, създаването на този офис, тъй като всички жители на града знаем, доскоро мястото на какво приличаше - там бе градска тоалетна. От друга страна, по този начин ще се избегне "пълзенето" по стълбите нагоре-надолу и дори хора в неравностойно положение ще имат достъп до услугите, предлагани от данъчните власти.
 


Сходни връзки

ДОБРИЧ Е ПЕТИЯТ ГРАД С ОТКРИТ ФРОНТ-ОФИС НА НАП | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди