изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 21:20 EEST
Камелия, барманки и Силвия от Биг Брадър правят тройка в Плейбой    
ЛюбопитноС три впечатляващи сесии ще разгорещи читателите си декемврийският брой на Плейбой.


Почитателите на „огнената вода“ и страстното „обслужване“ ще могат да се насладят на новите барманки на култовия столичен бар Jim Beam в Студентски град. Неотдавна заведението отвори врати след основен ремонт и с чисто нов и още по-ослепителен персонал в лицето на четирите бърбън-изкусителки Мария, Надя, Поли и Зорница.

В декемврийския Плейбой е анонсирана и звездата от следващата корица на списанието – русокосият секссимвол на поп-фолка Камелия. Изпълнителката на "Нещо горещо", която във фотосесията ослепително прилича на Памела Андерсън, ще се появи върху цели 16 страници, плюс плакат, в януарския брой на най-популярното мъжко списание, който се очаква на пазара малко преди Коледа.

Специално избрана “подгряваща” снимка засега само загатва за горещите пози, запечатани от Васил Къркеланов в президентските апартаменти на два от най-хубавите хотели на Пловдив и Пампорово.

Според издателите януарският брой с Камелия на корицата да бъде един от най-успешните в близо 4-годишната история на мъжкото списание.

Третият удар от „тройката“ на декемврийския Плейбой е Силвия Драгоева от Биг Брадър, която зашеметява от корицата на списанието.

Варненката, която вече работи като репортер в столичен всекидневник, а наскоро спечели и голямата награда в национален турнир по игра със зарове, е влязла в ролята на екшън героинята Лара Крофт на своята двойничка Анджелина Джоли. Силвето по- скоро обаче прилича на чернокоса версия на Рапунцел от приказката на Братя Грим.

Момиче на месец декември е габровката Десислава Ковачева. Тя нашумя не само покрай участието си в конкурса Playmate of the Year 2005, но и като едно от най-ексцентричните момичета в риалити-шоуто на bTV “Красавицата и отличникът”. Нейната фотосесия е реализирана през лятото в курорта “Русалка”.

Интервютата в 45-я брой на Плейбой са с главния редактор на Биг Брадър 1 и 2 Ники Николов и със световния шампион по шахмат Веселин Топалов.

Горещите барманки и Камелия ще ви накарат да се опиете неусетно. Снимки: Васил Къркеланов, Йордан Петков/ Playboy

http://www.tialoto.
 


Сходни връзки

Камелия, барманки и Силвия от Биг Брадър правят тройка в Плейбой | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди