изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:59 EEST
РОМАН ГЕОРГИЕВ ЩЕ НАДЪХВА ДОБРУДЖАНЦИ    
Спорт

Филип Флоров окончателно отпадна от групата на "Добруджа" за мача с "Хасково" тази седмица.



Желанието на футболиста било да стисне зъби и да играе, но според лекаря на “жълто-зелените”, по-добре е Флоров да пропусне последния мач на добричлии в есенния полусезон на Източната "Б" група, за да се възстанови напълно.

От днес наравно със съотборниците си ще тренира Атанас Димов, който имаше травма в пръста. Възможно е да има една-две промени в стартовия състав на отбора, издадоха от клуба, независимо от факта, че "Добруджа" спечели последния си мач в първенството. Заради лошите метеорологични условия двустранната игра вчера се е провела в едно от близките села в региона. Срещу "Хасково" добруджанци щели да гонят задължителна победа, тъй като при успех разликата между хасковци и добричлии ще бъде една точка, а напролет програмата на "Добруджа" е по-благоприятна.
Днес изпълнителният директор на отбора Роман Георгиев пристига в Добрич, за да надъха играчите за предстоящото дерби на Източната "Б" група, научи НДТ.

 


Сходни връзки

РОМАН ГЕОРГИЕВ ЩЕ НАДЪХВА ДОБРУДЖАНЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди