изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 00:59 EEST
Левски загуби с 1:2 от ЦСКА (Москва) в мач от турнира за Купата на УЕФА    
Новини Москва. Левски загуби с 1:2 от ЦСКА (Москва) гостуването си от група F на турнира за Купата на УЕФА. Два гола за руския шампион вкара Вагнер Лав в 49-та и 73-та минута. За "сините" точен бе Валери Домовчийски в даденото от рефера продължение на второто полувреме.

Даниел Боримиров получи жълт картон и ще бъде наказан от УЕФА за решителния мач с Марсилия на 1 декември на стадион "Георги Аспарухов" в София. "Сините" се държаха достойно на стадион "Динамо" през първото полувреме и почти не позволиха на своя именит съперник да стигне до чисти положения за гол. ЦСКА вкара гол в 28-та минута, правилно отменен заради засада. Вратарят Георги Петков пък хвана опасни удари на Вагнер Лав и Жирков. В същото време Левски имаше възможност за гол след чудесен пробив на Емил Ангелов, но нападателят не успя да стреля от удобна позиция пред вратата на ЦСКА. Носителят на Купата на УЕФА поведе в 49-та минута. Тогава бразилецът Вагнер Лав получи топката в наказателното поле, преодоля Живко Миланов и стреля неспасяемо за 1:0. В 73-та ситуацията пред вратата на Левски се повтори. Вагнер Лав отново получи топката в наказателното поле, финтира Топузаков, Миланов и Ричард и вкара за 2:0. В 91-та минута Левски стигна до почетно попадение. Той получи топката в пеналта, стреля и след рикошет топката спря в мрежата на Акинфеев. Вратарят на ЦСКА се прояви отлично в 77-та минута, когато спаси чист гол след шут на резервата Милан Коприваров.

КЛАСИРАНЕ В ГРУПА F

1. ЦСКА (МОСКВА) 4 точки, 3:3 голова разлика (3 мача)
2. МАРСИЛИЯ 3, 2:1 (1 мач)
3. ЛЕВСКИ 3, 2:2 (2 мача)
4. ХЕЕРЕНВЕЕН 2, 0:0 (2 мача)
5. ДИНАМО (БУКУРЕЩ) 1, 0:1 (2 мача)

От 21,45 часа играят Марсилия - Хееренвеен.
Колаж levski.bg
 


Сходни връзки

Левски загуби с 1:2 от ЦСКА (Москва) в мач от турнира за Купата на УЕФА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди