изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:46 EET
Продължава посещението на началника на ГЩ БА генерал Никола Колев в Китай    
Китай София. Убеден съм, че армиите на Република България и Китайската народна република ще продължат да поддържат традиционното приятелство с оглед на по-нататъшното развитие на двустранното военно сътрудничество, заяви началникът на Генералния щаб на Българската армия генерал Никола Колев при срещата си с началника на Генералния щаб на Китайската народоосвободителна армия и член на Централната военна комисия на КНР генерал-полковник Лян Гуанлие , съобщиха от Министерството на отбраната.


По време на срещата вчера, 23 ноември, в Пекин генерал Колев и генерал-полковник Лян Гуанлие са изразили удовлетворение от развитието на двустранното сътрудничество между Китайската народна република и Република България в сферите на политиката, икономиката, науката, технологиите, културата и военното дело. Генерал-полковник Лян Гуанлие е споделил, че китайската армия се отнася положително към развитието на взаимоотношенията с българските въоръжени сили като желае съвместно с българската страна да издигне до ново равнище приятелските отношения между двете армии.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Продължава посещението на началника на ГЩ БА генерал Никола Колев в Китай | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди