изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:35 EEST
Отстранен е от длъжност главния секретар на МВнР    
Новини Отстраниха от длъжност главния секретар на Министерството на външните работи - Димитър Иванов. От министерството потвърдиха, че Иванов е временно отстранен от работа.

Това е станало по силата на разпоредбите на закона за държавния служител, който предвижда временно отстраняване от длъжност на служител, срещу когото е започнало наказателно производство.

Би Ти Ви научи, че срещу Иванов са повдигнати две обвинения, за извършени престъпления. Обвиненията са повдигнати от военната прокуратура.
Адвокатът на Иванов - Рени Цанова, отказа официално да потвърди, дали обвиненията са свързани с така наречения "шпионски скандал", за изграждането на телекомуникационна система за връзка на министерството и посолствата ни в чужбина.

Димитър Иванов е главен секретар на Министерството на външните работи от юли тази година. Преди това дълги години е оглавявал дирекция "Защита на дейността и информацията".
http://www.btv.bg/
 


Сходни връзки

Отстранен е от длъжност главния секретар на МВнР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди