изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:44 EEST
Изключиха депутатите на Демократическата партия от групата на ОДС    
Политика София. Депутатите от Демократическата партия бяха изключени от парламентарната група на ОДС. Това стана на заседание на групата днес, на което 15 от народните представители са подкрепили предложението на СДС партията на Александър Праматарски да бъде извадена от коалицията, предаде репортер на Агенция “Фокус”.

"Вътре останаха само двама мъже - Надежда Михайлова и Ваньо Шарков. За другите не ми се коментира", бе първата реакция на Праматарски след изключването. Той поясни, че само Михайлова и Шарков са гласували против изключването. Праматарски заяви още, че той и неговите депутати остават независими. Това са Мария Капон и Марио Тагарински. Лидерът на Демократическата партия отрече възможността тримата да се присъединят към групата на ДСБ. "Жалко за СДС, тъй като когато дясното се намира в тежка криза и е разединено, подобни стъпки са в посока да засилят различията", каза още Праматарски. Според него за изключването от групата не е имало никакви мотиви.
ЕКАТЕРИНА ПАНОВА

http://www.focus-news.net

 


Сходни връзки

Изключиха депутатите на Демократическата партия от групата на ОДС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди