изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 07:45 EEST
ОБЩИНА КАВАРНА И ОБЛАСТНАТА УПРАВА КООРДИНИРАТ ДЕЙНОСТТА СИ    
ОбществоПо покана на зам.-областния управител Олга Задгорска на работно посещение в Добрич днес бяха кметът на Каварна Цонко Цонев, председателят на ОбС – Каварна , гл. архитект и юристи от Каварна.

 

         Да координират следващи действия в областта на процедурата при разглеждане на решения на Общински съвет - Каварна и уеднаквят изискванията си при окомплектовене на преписки и документи, се договориха  при срещата си юристите на областната и местна администрация . Целта на срещата беше да се изяснят изискванията за приемане на решения по законосъобразност и получаване на методическа помощ от юридическия екип на Областна администрация – Добрич при решаване на конкретни казуси , представени в докладните на Общински съвет – Каварна.  Усилията  на юристите са насочени  в улесняване на взаимодействието на двете институции, за по- бързо, ефективно и обслужване на граждани , инвеститори и спестяване на средства за съдебни производства по закона за местното самоуправление и местната администрация.

         Усилията и конкретните действия по утвърждаване на новата договореност ще проличат още след следващите заседания на Общински съвет Каварна, са категорични експертите.

 

ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ

 


Сходни връзки

ОБЩИНА КАВАРНА И ОБЛАСТНАТА УПРАВА КООРДИНИРАТ ДЕЙНОСТТА СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди