изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 19:27 EEST
Деца загинаха при пожар в Плевен    
Новини

Три деца - на 3, 5 и 7 години, загинаха при възникнал пожар в частен дом в Плевен около 3.00 часа тази нощ. Инцидентът е станал в къща на ул. "Витоша". Родителите на децата по чудо са оживели заедно с едногодишното им дете и в момента са в болница. Граждани са съобщили за пламъци в приземния етаж на къщата.



“Около 3.00 часа в плевенската пожарна е съобщено, че гъст дим излиза от приземен етаж на обитаема сграда на ул. “Витоша” в областния град. Към мястото на произшествието незабавно е изпратен екип огнеборци с един противопожарен автомобил. Пламъците са локализирани, но в една от стаите пожарникарите са открили обгорелите тела на три деца – 7-годишният Тодор, 5-годишният Асен и тригодишното им братче Костадин. Огнената стихия била обхванала целия първи етаж на сградата и тежко са пострадали и другите обитатели на стаята – 27-годишният баща на децата, 26–годишната им майка и едногодишната им сестричка. Тримата пострадали са настанени за лечение в плевенската болница. Майката с едногодишното бебе са под лекарско наблюдение в реанимацията, състоянието им все още е критично. Труповете на момченцата са откарани в катедра “Съдебна медицина” – Плевен за аутопсия. По първоначални данни причината за пожара е неспазване на противопожарни правила при отопление с печка на твърдо гориво. За изясняване на обстояталствата около трагичния инцидент работата продължава Оперативно-следствена служба от плевенската Регионална дирекция на вътрешните работи”, каза Марияна Цветкова, говорител на РДВР-Плевен.

http://news.bnt.bg

setScrollFoot()
 


Сходни връзки

Деца загинаха при пожар в Плевен | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди