изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:46 EEST
Самолет на ЦРУ се приземил в Турция. Откъде ли е долетял?    
По света Самолет, който вероятно е използван от ЦРУ за транспортиране на задържани за терористична дейност, се е приземил в Анкара, за да презареди с гориво преди седмица, предаде АФП.

Било е поискано разрешение за кацане по технически причини. На борда е нямало пътници, само оборудване. Самолетът е заредил и веднага е излетял, без видими ремонти, съобщи турският министър Бинали Йълдъръм.
През седмицата облаците над американската дипломация и разузнаване се сгъстиха от признания и полупризнания на държави от ЕС, че, ако не тайни затвори на ЦРУ на тяхна територия, то поне секретни полети на "самолети-затвори" през въздушното им пространство е имало. Командващият ВВС на неутралната Австрия (която от 1 януари поема председателството на ЕС от верния на Буш Блеър) дори се похвали, че е пращал изтребители да прехванат съмнителен американски самолет. Полша и Румъния се ангажираха с разследвания. Трета поименно назовавана страна - България, засега гръмко мълчи.

http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Самолет на ЦРУ се приземил в Турция. Откъде ли е долетял? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди